Sport Retro

«Θα φτύσουν αίμα!» Ο Τάσος Χατζηαγγελής για τα ματς του Αθηναϊκού με τη Γιουνάιτεντ

Πριν από ακριβώς 27 χρόνια, ο Αθηναϊκός κοίταξε στα μάτια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε «λευκή» ισοπαλία στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πριν από ακριβώς 27 χρόνια, ο Αθηναϊκός κοίταξε στα μάτια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε «λευκή» ισοπαλία στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, προτού πέσει ηρωικά στην παράταση της ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ» με 2-0.

Ο Τάσος Χατζηαγγελής, ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία των «λόρδων» και βασικός στα δύο ματς του 1991, μίλησε για όσα βίωσε εκείνη την εποχή.

Η τρομερή ατάκα του προπονητή Γκερντ Πρόκοπ για τους «κόκκινους διαβόλους», η σιγουριά του Νίκου Σαργκάνη, το… καρδιογράφημα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον και άλλες ιστορίες.

Διαβάστε περισσότερα στο Sport-Retro.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x